Rreth nesh

Shoqeria Telcom ka më shumë se 40 vjet në treg në Ostuni (Bari). Eskluzivitetin e Shoqerisë Telcom Italia e ka Shqiperia, Spanja dhe Rumania. Telcom aplikon teknologjitë më moderne të prodhimit në shërbim të nevojave të njerëzimit. Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me materiale të riciklueshme . Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me material të riciklueshëm  e me formula nga lëndë të para jotoksike. Telcom është prodhuesi i parë i italian i objekteve të mëdha prej polietileni linear dhe líder në prodhimin e kontenierëve për ujë të pijshëm dhe ushqimore.  Shoqeria Telcom Albania ka një linjë të gjerë produktesh si: Aquarius, Vasar, Modum, Museum, Jolly, Buddy, Giare, Ted, Vaso Abruzzo, Oil Tank dhe Pluvium.

Aquarius

Ka një gamë të gjërë produktesh të serbatorëve ekologjikë te produkteve ushqimore, vajit, verës, ujit të shiut dhe karburanteve. Format dhe dimensionet e varjueshme nga 100 – 50 000 litra ofrojnë përdorimin e gjerë të tyre. Serbatoret mund te vendosen mbitoke ose nentoke. Serabtorët Aquarius janë të prodhuara me një material rezistentë ndaj forcave mekanike dhe i shtojnë jetëgjatësi superiore në përdorim falë shtresave anti Ultra-Violet.

Oil Tank

Perdoren per mbledhjen e vajit. Oil Tank ofrojnë një lehtesi në mbledhjen e vajrave dhe lengjeve të përdorur.

Pluvium

Perdoren per mbledhjen e vajit. Oil Tank ofrojnë një lehtesi në mbledhjen e vajrave dhe lengjeve të përdorur.

Giare

Shërbejnë për depozitimin e verës në kantina.

Vasar

ka një gamë të gjerë me ngjyra dhe forma të ndryshme të vazove të luleve të realizuara me teknologjine Rotazionale, Iniezione dhe në Esplorando. Ato janë produkte të lehta plastike dhe qeramike. Vasar përbehet nga një game të gjerë vazosh me arredimin e jashtëm dhe të brendshëm të ambjenteve të banimit, të bar-restoranteve, të hoteleve dhe rezidencave të ndryshme turistike.

Vazot Abruco

Janë prodhime mjaft të bukura, të punuara dhe dekoruara me detaje artistike e artizanale. Ato përfaqësojnë një produkt të plotë në stile dhe dimensione të përshtatshme për arredimin e ambjenteve të ndryshme familjare dhe te të biznesit. Vazot Abruco janë mjaft resistente ndaj agjentëve atmosferikë dhe goditjeve mekanike.

Modum

Përfaqëson një linjë praktike dhe funsionale prodhimesh të realizuara me rezine speciale të cilësisë shumë të lartë dhe me një teknologji të përparuar. Modum ka një gamë të gjerë produktesh duke filluar nga poltronat, divane, tavolina e deri tek llamba ndriçuese dhe mbajtëse vazosh te ndriçuara nga brenda. Këto produkte mund të mirëmbahen duke u lare me detergjentë të zakonshëm por ato paraqesin cilësi të rezistencës ndaj të ftohtit dhe të nxehtit.

Museum

Ofron një gamë të gjerë produktesh artistikë, si: shtatore, buste dhe basorilieve të cilat janë riprodhime besnike të veprave origjinale që ruhen në të gjithë muzetë e botës. Teknologjia e lartë ofron riprodhimin dhe shpërndarjen e objekteve të ajrit të cilat ofrojnë kënaqësi dhe admirim publikut. Museum ofron një zgjedhje interesante të elementeve dekorativë , shkollave të artit dhe skuplturave të të gjithë shekujve, nga antikiteti deri në ditët e sotme.

Jolly

Përfaqsojnë baulet me përdorim të ndryshëm për të lehtësuar transportin e plackave dhe të sendeve shtëpiake, në punë dhe materialeve sportive. Ato janë shumë të lehta dhe komode për transport dhe i rezistojnë të ftohtit të acarte (-60°) dhe të nxehtit afrikan (+80°).

Badi

Përfaëson produktet me kujdesin më të madh për shëndetin dhe rehatinë e qenve, maceve dhe kafshëve të tjera shtëpiake. Ato janë realizuar që të garantojnë rezistence ndaj rrezeve Ultra Violet duke ruajtur gjatë ngjyrën origjinale të produktit. Badi ofron lehtësi në pastrim dhe është shumë komode në ajrimin e saj. Ajo prodhohet me materiale jo toksike.

Ted

Janë produkte që përdoren për mbulesa të ndryshme të ambjenteve të banimit, ndërtesave industriale dhe bujqësore, garazhdeve të automjeteve, ndërtimeve të lehta prej druri dhe atyre c’lodhëse ne breg të detit. Ted përfaqëson një sistem të plotë të tjegullave me rezinë që kanë një rezistence të lartë dhe avantazhin për të qënë mjaft të lehta karshi mbulesave tradicionale.