Çertifikime

Telcom është prodhuesi i parë italian i objekteve të mëdha prej polietileni linear dhe lider në prodhimin e kontenierëve për ujë të pijshëm dhe ushqime. Përparësia e kontenierëve AQUARIUS vjen nga përdorimi i formulave të veçantata të polietilenit linear i cili, i vetive të tij të shkëlqyera si material i lehtë, rezistent ndaj forcave mekanike, rezistencës ndaj kimikateve, elasticetitet, i shtojnë jetëgjatësi superiore në përdorimin e pandaluar, falë edhe shtesave të agjentëve anti U.V. Serbatorët AQUARIUS janë të pajisur në seri me tapa dhe rakorderi (me përjashtim të disa vëllimeve).

Është i përfshirë në pajisje edhe libri i “Udhezimeve për përdorim dhe garancia” i cili përmban këshillat dhe treguesit për instalimin e tyre. Të kesh ujë të pijshëm nga kontenierë perfekt të përshtatshëm për këtë përdorim, të certifikuara zyrtarisht, është një aspiratë legjitime i gjithkujt që kujdeset për shëndetin. Serbatorë në polietilen linear , absolutisht jotrasparent (janë të ngjyrosur në masë për estruzion), në mënyrë që të pengojnë në masën 100% formimin e algave, duke konservuar kështu ujin e pijshëm dhe të shijuarit e tij.